Спайс аврора ромашка напал

Крым 2014

Москiти, вони, мабуть, жалять так само, як i нашi комарi? - Болючiше. Та ще й вiрус москiтної гарячки розносять. - Жах! - Вiро Костянтинiвно, а що все-таки ви почували там?Наши друзья из анапской гимназии "Эврика" пожелали нам хорошего отдыха, а представители транспортной полиции встретили нас прямо у вагонов и мы за несколько минут распределились по автобусам. Засверкали маячки машины сопровождения ГИБДД и наша колонна отправляется в путь, приятно, что.


Местные жители говорят, что ласточки к доброй примете. года. Добрая дорога Керченский пролив позади. Вот и снова автобус, перед нами знакомые маячки сопровождающих полицейских. На береговой таблице написано «Крымский край». Едем по тихому городку Керчь.Лицарi науки, щось там вони все шкребуть, все шукають уперто, байдужi до всього на свiтi, крiм своїх вiчних черепкiв. - Хоч би показали свiй роздобуток! - догукують медички. - Що там у них, у античних?


Наши друзья из анапской гимназии "Эврика" пожелали нам хорошего отдыха, а представители транспортной полиции встретили нас прямо у вагонов и мы за несколько минут распределились по автобусам. Засверкали маячки машины сопровождения ГИБДД и наша колонна отправляется в путь, приятно, что.Лицарi науки, щось там вони все шкребуть, все шукають уперто, байдужi до всього на свiтi, крiм своїх вiчних черепкiв. - Хоч би показали свiй роздобуток! - догукують медички. - Що там у них, у античних?А Вiра Костянтинiвна чомусь не дуже й охоча сьогоднi до розповiдей: обличчя в задумi, очi у присмутку. Коли ж заговорить, то вже не безжурний танок дiвчатам вихриться - побачать натовпи голодних дiтей, знеможених матерiв, звiдусiль простягнутi кiстлявi, у струп'ях руки.


Територiя мiж валами саме для таких ученьями, горби, бур'яни. Щолiта в ямах археологи знаходять собi роботу, на пагорбах кози космiчної ери пасуться. Споруда римських чи й ще ранiших часiв, фортеця давно вже нiкого не вiдлякує.Добуваючись до затонулої пшеницi, водолази цiлком випадково натрапили на рештки античного мiста, що теж свого часу опинилося пiд водою, - ним тепер зацiкавились i цi черствяки археологи. Звичнiстю, буденнiстю позначене тут для медичок життя.


В лагере есть гнезда ласточек, в каждом из которых появились по 3-4 птенца, они еще не умеют летать и с интересом начали изучать мир. Удивительное совпадение: каждый год мы уезжаем из Крыма после завершения смены, а птенцы улетают из гнезд.Феодосия входит в зону теплых степей с жарким и сухим климатом. Такой климат благоприятен для здоровья людей. Гостей Феодосии ждут целебный климат, море, песчаные пляжи, лечебные минеральные воды, удивительная по красоте природа.- Москiти, вони, мабуть, жалять так само, як i нашi комарi? - Болючiше. Та ще й вiрус москiтної гарячки розносять. - Жах! - Вiро Костянтинiвно, а що все-таки ви почували там?Либ. ру - электронная библиотека, художественная литература, фантастика, история и поэзия, техдокументация и юмор, переводы, туризм, философия.Кто-то уже тут пятый раз и это как встреча старых и добрых друзей: море просто и ласково обнимает. Обед, огромные порции, обилие еды. Тихий час. Есть время, чтобы перевести дух и отдохнуть.Коли випаде так, що пiд час занять з дiвчатами буде Вiра Костянтинiвна, улюблена викладачка, то юнi медички свою увагу бiльше вiддаватимуть їй. З мiсiєю Червоного Хреста в далекiй пiвденнiй країнi була, нещодавно повернулася звiдти, - це так цiкаво, розкажiть нам.Такою вона була, їхня Вiра Костянтинiвна, що, посрiблена тепер сивиною, з поглядом пригаслим, сидить серед них, з обличчям аж нiяк не першої молодостi. Невже мине час, i вони, ї вихованки, теж стануть такими?Феодосия - древнейший город Крыма, единственный, сохранивший свое первоначальное название. Прибывшие сюда в 6 в. до н.э. из Эллады греки назвали его "Богом данной". История города Феодосии и его округи - череда сменяющих друг друга эпох блестящего расцвета и периодов.


 

Читайте также:

    Новостей еще нет